Loading ...

NMC-2 "Lost Communication to the UPS" | Smart-UPS & Symmetra LX / RM

Home » Spaces » Smart-UPS & Symmetra LX / RM » discussion » General » NMC-2 "Lost Communication to the UPS"

NMC-2 "Lost Communication to the UPS"

Discussion in Smart-UPS & Symmetra LX / RM started by G , 7/8/2019 12:42 PM
Login to follow, share, and participate in this space.
Not a member?Join now
Posted in: General

NMC-2 "Lost Communication to the UPS"

Subscribe to RSS
  • APCUserBav

    Hello,
    my NMC2 says "Lost Communication to the UPS".
    UPS is online an running fine.

    UPS Model: SMT1500RMI2U
    Management Card: AP9631



    Is the wrong firmware installed on the card?

    Thanks for help.
    Best regards

     

     

     

     

  • B-DoubleE

    Hi G,

    SUMX is the correct firmware revision for the SmartUPS. A few things to try, would be to first reboot the NMC by pressing the pinhole reset button on the card, and wait 2-5 minutes for the NMC to restart and try to regain comm with the UPS. If that doesnt work, then you should check to see if there are any peripherals connected anywhere in the UPS that shouldnt be there - anything int he serial port, or connected to the NMC besides the network cable.

  • APCUserBav

    Hello
    Yes i made a reset of the card already but that has not changed the behaviour.
    I also removed the card of the smart slot and replugged it. Did also not work.
    The card has no sensors connected to it. Only the ethernet cable is connected.
    Next thing i will try is to reboot the whole UPS.
    Maybe it is the UPS not the card.
    Thank you.
    Regards.

Page 1 of 1 (3 items)
Choose your language:  
powered by Communifire
Version 6.0.7207.29305