Loading ...

BR1350MS Display/Mute Buttons not working | Back-UPS & Surge Protectors

Home » Spaces » Back-UPS & Surge Protectors » discussion » General » BR1350MS Display/Mute Buttons not working

BR1350MS Display/Mute Buttons not working

Discussion in Back-UPS & Surge Protectors started by Steve , 7/14/2019 4:01 PM
Login to follow, share, and participate in this space.
Not a member?Join now
Posted in: General

BR1350MS Display/Mute Buttons not working

Subscribe to RSS
  • SteveUWSC

    I just received five new BR1350MS Back Ups Pro units for my office. One of them appears to be reacting differently than the other four. After connecting the battery and plugging into the wall, the unit starts up, it runs a self test, and the display appears to be working, but neither the Display Button nor the Mute Button will work. On the display button, there is no scrolling of displays with short pushes, and no beep when holding for a long period of time to set the display on/off mode. On the Mute Button, there is no action when holding the button for multple seconds to mute or unmute sounds. Any suggestions?

  • wpasquil

    Hi,

    Sorry for the inconvenience. You should contact local support for assistance. They will walk you through a few troubleshooting steps and if necessary send you a replacement. 

    Local support contact information will be found at this link. https://www.apc.com/us/en/support/contact-us/index.jsp

Page 1 of 1 (2 items)
Choose your language:  
powered by Communifire
Version 6.0.7207.29305