Loading ...

InfraStruXureCentral not reachable since server restart | NetBotz Hardware & Software

Home » Spaces » NetBotz Hardware & Software » discussion » General » InfraStruXureCentral not reachable since server restart

InfraStruXureCentral not reachable since server restart

Discussion in NetBotz Hardware & Software started by Mazlum , 1/2/2019 2:44 PM
Login to follow, share, and participate in this space.
Not a member?Join now
Announcement 

Note: No new discussion posts are allowed in this area. Historical content is for viewing purposes only. NetBotz are actively supported at its own standalone community - https://help.ecostruxureit.com/questions

Posted in: General

InfraStruXureCentral not reachable since server restart

Subscribe to RSS
  • mazlum96

    Hi Guys,

    I hope you can help me...

    Our APC Cooling Rack sent me 42.000 warning E-Mails from Yesterday to Today.

    So I go into to InfraStruXureCentral and deleted the warning because it didn´t stoped sending me E-Mails.(on the Rack it doesn´t showing any warnings anymore)

    When i do this it still sent me E-Mails so I had to restart the server from the InfraStruXureCentral Tool.

    Since I did this it stopped sending me E-Mails but the server now isn´t reachable. I can´t login on the webpage or the InfraStruXureCentral tool...

    I would be really happy if someone of you can help me...

    best regards

    Mazlum

  • wpasquil

    Hello,

    InfrastruXure Central is support at https://help.ecostruxureit.com/questions

Page 1 of 1 (2 items)
Choose your language:  
powered by Communifire
Version 6.0.7092.11386