Loading ...
home » spaces » Racks, Rack Accessories, & Cooling » discussion » General » AP7723: Phase Leds/Push-button hardware failure and initialized?

AP7723: Phase Leds/Push-button hardware failure and initialized?

Discussion in Racks, Rack Accessories, & Cooling started by Geir , 5/1/2017 10:40 AM
Login  to follow, share, and participate in this space.
Not a member?Join now
  • gfl86
    Geir
    Novice
    Novice
    Geir 5/1/2017 10:40 AM

    Hello,

    I got this error this weekend. What should I do? I have the AP7723 installed in a rack.

    Automatic Transfer Switch: Phase Leds/Push-button hardware initialized.

    Automatic Transfer Switch: Phase Leds/Push-button hardware failure

     

     

    Sincerly

     

    Geir

  • ipicKedawinna
    Angela
    =S= Representative
    Angela 5/1/2017 2:35 PM (in response to Geir)

    Hi Geir,

    Could you please post the full event.txt from your AP7723 ATS? You can obtain the .txt version of the log following instructions outlined here -> http://www.apc.com/us/en/faqs/FA156131

    Worst case scenario, can you launch the event log in a new window through web UI and PDF it so we can see the log in its entirety? Just make sure there are no filters applied if you have to use this method to get the log.

  • gfl86
    Geir
    Novice
    Novice
    Geir 5/1/2017 7:57 PM (in response to Angela)
    01.05.2017 21:50:14 System: Web user 'admin' logged in from 10.xx.xx.xx

    30.04.2017

    01:11:34 Automatic Transfer Switch: Phase Leds/Push-button hardware initialized.
    30.04.2017 01:11:34 Automatic Transfer Switch: Phase Leds/Push-button hardware failure.
    29.04.2017 17:14:12 Automatic Transfer Switch: Phase Leds/Push-button hardware initialized.
    29.04.2017 17:14:12 Automatic Transfer Switch: Phase Leds/Push-button hardware failure.
    23.04.2017 01:00:52 System: Set Daylight Saving Time.
    23.04.2017 01:00:52 System: Set Date or Time.
  • gfl86
    Geir
    Novice
    Novice
    Geir 5/1/2017 7:58 PM (in response to Geir)

    Seems like everything is running fine, so I guess its not any problem? :)

     

    Thanks for the quick respons.

    Sincerly

     

    Geir

     

  • ipicKedawinna
    Angela
    =S= Representative
    Angela 5/2/2017 1:41 PM (in response to Geir)

    Hi Geir,

    Yes, it looked like it recovered from failure and later initialized. I'd keep an eye on it. If it continues to do that a lot, then let us know and show the full log so we can see some back history and see if the problem is getting worse.

  • Page 1 of 1 (5 items)
Choose your language:  English  
powered by Communifire
Version 5.0.5741.40378