Loading ...

apc NBRK0200

Discussion in NetBotz Hardware & Software started by daniyal , 7/23/2015 5:33 AM
Login  to follow, share, and participate in this space.
Not a member?Join now
Announcement 

Note: No new discussion posts are allowed in this area. Historical content is for viewing purposes only. NetBotz are actively supported at its own standalone community - http://dcimsupport.apc.com

  • daniyal
    daniyal
    Novice
    Novice
    daniyal 7/23/2015 5:33 AM

    hello.

    i have an apc nbrk0200 which installed 8 month ago . it worked correctly . i myself unistalled it recently and changed it's positon to a new position and i installed the nbrk again , but after new installation the nbrk can recognize and detect none of the sensors. HOW Can i solve these problem ? is this hardware fault or software ? if the problem is't hardware how can i solve this ? thanks

  • ipicKedawinna
    Angela
    =S= Representative
    Angela 7/23/2015 1:24 PM (in response to daniyal)

    Hi,

    I recommend you ask this question on our dedicated Data Center Infrastructure Management community, dcimsupport.apc.com. They are better equipped to support NetBotz and StruxureWare questions. I am going to restrict posting to this area for that reason for new posts and keep old material available.

  • daniyal
    daniyal
    Novice
    Novice
    daniyal 7/25/2015 6:19 AM (in response to Angela)

    ok thanks my friend.

  • Page 1 of 1 (3 items)
Choose your language:  English  
powered by Communifire
Version 5.0.5741.40378